HomeUncategorizedNär det inte finns något köttfärs: hur man lagar potatiskotletter - de...

När det inte finns något köttfärs: hur man lagar potatiskotletter – de är mycket välsmakande

Köttfärsen är slut, men du vill göra kotletter?.

Skynda inte till affären! Kött är, konstigt nog, inte alls en nödvändig ingrediens..

Koteletter kan göras av. potatis.

Dessutom behöver du följande produkter: mjöl, smör, ägg, ost.

Om du har allt detta kan du förbereda speciella potatiskotletter, som i sin smak inte på något sätt är sämre än köttkotletter.

Receptet för en icke-standardiserad och aptitretande maträtt delades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverkets publikation inom matlagningsområdet, en kock och en fjärdeklassig bagare.

Potatiskotletter recept

Ta fem potatisar, skala dem och koka dem.

’Bearbeta’ sedan den färdiga grönsaken med en potatisstöt och tillsätt en matsked smör.

Resultatet blir puré, som måste ’kombineras’ med följande ingredienser: riven ost (50 gram), mjöl (1-2 msk.l.), råa ägg (1 st.), gröna.

Den resulterande massan bör saltas lite.

Den förberedda basen ska lindas in i matfilm och kylas i en halvtimme.

Så snart denna tid har gått måste du ta bort degen från kylanordningen, strö bordet med mjöl och börja forma kotletterna.

Efter detta återstår bara att steka de resulterande ’puckarna’ i en stekpanna.Slutresultatet blir en rödaktig, vacker och otroligt aptitretande rätt.

Tidigare fick gourmeter veta hur man lagar lata khachapuri.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna