HomeUncategorizedLägg till detta i okroshka och rätten blir mycket mer smakrik: det...

Lägg till detta i okroshka och rätten blir mycket mer smakrik: det handlar om frukten

Under varma dagar avråder vi från att äta tung och varm mat.

I en sådan situation kommer en gourmet att göra helt rätt om han åtar sig att tillaga okroshka.

Den kalla soppan är perfekt uppfriskande och ändå inte dåligt mättande, trots frånvaron av mycket kaloriska komponenter.

Vad består okroshka vanligtvis av? De ingredienser som vanligtvis används är: kefir/kvass, kött, kokt ägg, potatis, gurka, lök, rädisor, örter.

Men frukt läggs sällan till soppa.Och för ingenting, försäkrar experten på nätverksutgåvan ’Belnovosti’ inom matlagning, kock, bagare i den fjärde kategorin Yulia Arkhipova.

Enligt experten finns det en fruktkomponent som kommer att göra en redan utsökt okroshka ännu mer aptitretande.

Vilken frukt ska läggas till okroshka

Vi pratar om ett äpple.Det är önskvärt att välja en grön: ’surheten’ hos en sådan frukt kommer att kombineras perfekt med smakerna av grönsaks- och köttkomponenter.

Skär frukten i skivor, blanda de resulterande bitarna med andra hackade ingredienser, häll den resulterande kombinationen av sur mjölkdryck eller kvass.

Resultatet blir en otroligt välsmakande maträtt som har friskhet, en subtil sur ’anteckning’, en subtil sötma och lite ’crunch’.

Tidigare fick gourmeter veta hur man snabbt förbereder ’gurkor i polsk stil’.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna