HomeUncategorizedLäckra, saftiga och hjärtliga: hur man lagar lökkotletter - på 90-talet hjälpte...

Läckra, saftiga och hjärtliga: hur man lagar lökkotletter – på 90-talet hjälpte detta recept många människor

På nittiotalet stod många invånare i post-sovjetiska länder inför ekonomiska svårigheter..

Brist på pengar tvingade gourmeter att rikta sin uppmärksamhet mot olika kulinariska knep..

Särskilt populära var recept som gjorde att du kunde göra läckerheter från en uppsättning billiga produkter.

Ett av de mest framträdande exemplen är lökkotletter.

Inget kött behövs för deras beredning.Det räcker att använda lök, ägg, mjöl, salt och peppar.

Ja, dessa prisvärda produkter räcker för att producera ett kulinariskt mästerverk.

Skålen är mycket aptitretande.Därför är den värd att prova även för dem som inte har pengaproblem.

Den intressanta maträtten återkallades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverksutgåvan inom matlagning, en kock, en bagare i den fjärde kategorin.

Recept på lökkotletter

Skiva 400 gram lök.Du bör få många små kuber, som ska överföras till en skål.

Salta och peppra innehållet i behållaren, tillsätt ett rått ägg och två matskedar mjöl till lökmassan.

Blanda massan noggrant.Som ett resultat får du lök ’hakan’, från vilken du behöver bilda ’puckar’.

Stek alla resulterande kotletter på båda sidor tills de är gyllene.

Sedan ska lökprodukterna simmas i fem minuter.Elden bör hållas till ett minimum.

Nu är det klart! Du får otroligt saftiga och möra kotletter, som kännetecknas av fyllighet och en behaglig söt smak.

Tidigare fick matintresserade veta varför man inte kan knäcka ett ägg direkt i en stekpanna.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna