HomeUncategorizedKycklingen kommer definitivt att få en skorpa i ugnen: vilka 3 knep...

Kycklingen kommer definitivt att få en skorpa i ugnen: vilka 3 knep hjälper till med detta

När vi lagar en hel kyckling i ugnen har vi höga förväntningar på rätten..

Varje hemmafru vill att fågeln ska vara så god som möjligt..

Ett viktigt villkor är närvaron av en skorpa.Tack vare det förblir köttet mjukt och mört, konstaterar kocken Yulia Arkhipova, expert på matlagningsområdet för vår tidning.

Vilka 3 hemligheter hjälper dig att uppnå önskat resultat?

Blanda honung med senap och soja

Denna hemlighet används av många professionella kockar som förbereder den mest utsökta och högkvalitativa kycklingen.Dessa tre ingredienser kommer att säkerställa en vacker skorpa.

Det är ingen skam att sätta en sådan rätt på bordet även på helgdagar.

Cognac

Det här alternativet är mer oväntat, men kockar använder konjak ganska ofta.Den alkoholhaltiga drycken låter inte bara skorpan dyka upp, utan gör även själva kycklingen flera gånger godare.

Gräddfil

Om du inte är redo för sådana experiment, var uppmärksam på vanlig gräddfil: det låter dig också få en skorpa.

Att använda gräddfil kommer också att göra fågeln mer öm.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna