HomeUncategorizedKotletter smakar alltid bättre på en restaurang: vad kockarna aldrig lägger till,...

Kotletter smakar alltid bättre på en restaurang: vad kockarna aldrig lägger till, men värdinnorna gör inte kotletter utan det

Kotletter på restaurang är alltid godare än hemlagade, och allt beror på att de på restauranger inte lägger till bröd och några andra ingredienser i kotlettfärsen.

Vad professionella kockar inte lägger i kotletter, berättar experten från nätverksutgåvan ’Belnovosti’ inom matlagning, kock, bagare i fjärde kategorin Yulia Arkhipova.

Vad läggs inte till kotletter på restauranger

När man gör köttfärskotletter på restauranger tillsätts vanligtvis inte bröd, ägg och lök.Majonnäs används heller aldrig.

Istället för dessa ingredienser används färska grönsaker som vit- eller pekingkål, morötter, zucchini och färska örter.

De gör kotletterna mer saftiga.Du kan också göra kotletterna saftiga med en bit is eller smör.

När kotletterna är formade och rullade ska de få ’vila’ på bordet i 15-20 minuter.

Tidigare berättade experten hur man förbereder en sallad ’Men’s Breakfast’.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna