HomeUncategorizedKoka inte och stek inte: så här ska du tillaga köpta dumplings...

Koka inte och stek inte: så här ska du tillaga köpta dumplings för att de ska bli riktigt goda

Fans av köpta dumplings är indelade i tre typer.

Vissa finsmakare föredrar att koka detta populära halvfabrikat.

Andra människor gillar stekta dumplings, som kännetecknas av sin oförskämdhet.

Men företrädarna för den tredje kategorin av fans av maträtten har förmodligen rätt.

Sådana människor utsätter inte frysta dumplings för varken kokning eller stekning.

De stuvade produkten.Och det visar sig vara mycket välsmakande.

Yulia Arkhipova, en kock, bagare i den fjärde kategorin, berättade om det bästa sättet att laga butiksdumplings.

Hur man lagar butiksdumplings korrekt

Du måste förbereda de vegetabiliska ingredienserna först.

Riv 200 gram morötter och skiva 300 gram lök i halva ringar.

Stek denna grönsaksblandning i en panna under konstant omrörning.

Processens varaktighet bör vara 8 minuter.Ungefär en minut innan du är klar bör du lägga till en krossad vitlöksklyfta.

Nästa steg är att tillsätta tomatpuré i grönsaksblandningen (2 matskedar av denna produkt ska spädas med vatten i förväg, och du kan också lägga till dina favoritkryddor).

När såsen börjar bubbla ska 300 gram tinade dumplings skickas till stekpannan.

Pannan ska täckas med ett lock.Elden ska vara medelhög.

Efter 25 minuter kommer denna otroligt aptitretande maträtt att vara klar.

Tidigare fick finsmakare höra talas om en hemlig tillsats som gör bovetegröt många gånger godare.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna