HomeUncategorizedInte bara salt: vad man ska lägga till i vattnet när man...

Inte bara salt: vad man ska lägga till i vattnet när man lagar pasta – 3 hemliga tillsatser för en ljus smak

Hur lagar man pasta? Vilken kock som helst vet svaret på denna fråga.Även en nybörjare..

Men hur utför man denna kulinariska procedur så att slutresultatet inte blir en vanlig tillbehör, utan en riktigt aptitretande rätt?.

Inte ens många erfarna gourmeter vet detta.

Men allt är också väldigt enkelt! Det räcker med att använda några vanliga tillsatser.

Yulia Arkhipova, en expert på det kulinariska området för onlinepublikationen Belnovosti, en kock och bagare i den fjärde kategorin, talade om denna intressanta teknik.

Vilka tillsatser ska du använda när du lagar pasta?

Kom ihåg: vad tillsätter du vatten när du lagar pasta? Bara salt?

Det är förgäves, eftersom ingen stör dig att använda ytterligare ’smakförbättrare’.

Så snart vätskan börjar bubbla, kasta följande i den:

  • Lagerblad.
  • Paprika i form av ärtor.
  • Lök halverad.
  • Som ett resultat kommer pastan inte att kokas i vanligt vatten, utan i riktig buljong.

    Denna typ av värmebehandling kommer att ha en positiv effekt på produktens smak.

    Slutresultatet blir en otroligt aptitretande rätt.

    Det räcker med att strö den med ost och äta den – och då får du ett stort gastronomiskt nöje.

    Och om du kryddar den kokta pastan med en läcker sås får du en rätt av restaurangkvalitet.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna