HomeUncategorizedHur professionella kockar använder vodka: du kommer att bli förvånad

Hur professionella kockar använder vodka: du kommer att bli förvånad

Det är ingen hemlighet att alkoholhaltiga drycker används mycket aktivt i professionell matlagning..

Men i de flesta fall talar vi om vin, konjak eller rom..

Men vodka är också en del av en professionells arsenal, kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings expert på matlagningsområdet, avslöjar dess hemligheter.

Hur kan du använda vodka för kulinariska ändamål?

När du arbetar med bakverk

Inte alla vet att korrekt användning av vodka hjälper till att eliminera behovet av att använda bakpulver.

Till exempel framställs den populära borsten med vodka.

För kött

Om din produkt har tvivel om dess kvalitet, måste du lägga till vodka till marinaden.Detta gör att alla typer av kött blir otroligt mört.

Om köttet ursprungligen var av hög kvalitet, blir det bara godare.

Desserter

Man kan ofta höra att konditorer använder rom och konjak.Men du kan säkert ersätta dem med vodka i samma proportion: desserterna kommer att visa sig vara av hög kvalitet och välsmakande.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna