Eftersom kött i de flesta fall är nyckeln till framgång när du lagar buljong, måste du välja det rätt..
Kvaliteten på buljongen och soppan, för vilken den kommer att bli grunden, beror på valets noggrannhet..
Därför uppmärksammar kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings expert inom matlagningsområdet, huvudpunkterna.
Vad är de?
Allt beror på typen av soppa
För shurpaälskare är det klokare att koka buljongen baserad på lammrevben.Rik borsjtj erhålls genom att koka buljong från bringa på benet.
Nudelsoppa kommer att smaka bättre om buljongen är gjord av en ettårig kyckling.
Bindväv
Var uppmärksam på köttets utseende.Om bindväv är närvarande blir buljongen mer aromatisk och rik.
Ta inte fryst kött
Många vill köpa kött i närmaste stormarknad till ett lågt pris, så valet faller på fryst mat.Den godaste buljongen är dock gjord av färskt kött.
Du kan också överväga en kyld produkt.