HomeUncategorizedHur man syltar de mest utsökta gurkorna: inte bara kommer dina gäster...

Hur man syltar de mest utsökta gurkorna: inte bara kommer dina gäster att äta gurkorna, men de kommer inte att lämna något från gurkan

Du behöver ingen speciell visdom för att göra utsökta inläggningar.

Enligt experten på BelNovosti online-utgåva, kocken Yulia Arkhipova, räcker det att använda ett beprövat recept.

Det här är exakt vad experten delade med oss.

Det föreslås att man använder en marinad som heter ’3-6-9’ för inläggning av gurkor.

Det hjälper dig att få megakrispiga gurkor som är måttligt sötsalta och supergoda.

De är perfekta som snacks eller sallad, och saltlaken kan du dricka i litervis.

Det anmärkningsvärda är att man inte längre behöver lära sig proportionerna utantill, eftersom namnet redan talar om hur mycket och vad man ska använda: först kommer saltet, sedan sockret och till sist 9% bordsvinäger.

Denna marinad är förresten lämplig inte bara för gurkor utan också för tomater och diverse grönsaker.

Tidigare berättade vi vilka produkter du inte ska köpa i snabbköpet.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna