HomeUncategorizedHur man steker frysta kotletter - om man ska tina före tillagning...

Hur man steker frysta kotletter – om man ska tina före tillagning eller inte: det finns bara ett korrekt svar

Frysta färdigmat är en bra lösning för upptagna människor och de som värdesätter sin tid och inte vill slösa bort den på matlagning, och kotletter är inget undantag från denna lista.

Det är dock inte alla hemmafruar som vet hur man tillagar frysta kotletter på rätt sätt för att bevara deras smak och saftighet.Vissa tinar dem före tillagningen, andra lägger dem frysta i pannan.

Den korrekta metoden berättades av experten på BelNovosti online-utgåva, kocken Yulia Arkhipova.

Hur man steker frysta kotletter

Det är ingen bra idé att tina kotletterna helt innan de bryns i stekpannan.Låt istället de frysta kotletterna stå i rumstemperatur i några minuter innan tillagning.

När de är lätt tinade, lägg över dem på den uppvärmda ytan i en stekpanna.

Tillaga frysta färdigrätter på medelhög värme för att säkerställa jämn tillagning på alla sidor.

När du märker en brynt skorpa, stänk pannan med tillräckligt med vatten för att nå ungefär halvvägs ner i kotletterna.Detta trick kommer att säkerställa att de inte förblir råa inuti och inte förlorar sin saftighet.

Förresten, om du använder en ugn för att laga frysta kotletter, är handlingsplanen ungefär densamma – värm upp ugnen och placera kotletterna inuti, det finns inget behov av att tina i förväg.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna