Vissa anser att ister är en skadlig produkt, så de försöker att inte köpa det alls..
Men detta är ett felaktigt intryck..
Naturligtvis bör du inte äta ister i stora mängder varje dag: det kommer att vara liten nytta av detta.Men en liten mängd ister kommer definitivt att vara fördelaktigt.Det mest utsökta isteret kommer att vara det du förbereder själv, vår tidnings kulinariska expert, kock Yulia Arkhipova, är säker.
Därför kommer det att vara relevant att uppdatera lite kunskap om denna fråga.
Vilka hemligheter med läckert ister bör hemmafruar komma ihåg?
Mått
För att isteret ska vara välsmakande bör det för saltning omedelbart delas upp i portionsbitar av lämplig storlek.Det är bäst att göra bitar som inte är mer än 150 gram.
Men det är inte värt att skära mindre.
Förberedelse
Efter att produkten har tvättats noggrant, rekommenderas att avlägsna överflödig fukt med en pappershandduk innan saltning.
Val av salt
Anta inte att något salt duger.Det bästa alternativet, objektivt sett, är grovt salt: ister kommer alltid att bli perfekt.