HomeUncategorizedHur man picklar gurkor med röda vinbär och basilika: spara receptet

Hur man picklar gurkor med röda vinbär och basilika: spara receptet

Det är vanligt att rulla gurkor med vinbärsblad, pepparrot, till och med senap.Det är en sällsynt hemmafru som kommer att besluta om ett sådant experiment att lägga bär i en burk med gurkor..

Överraska din familj med gurkor med röda vinbär och basilika..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man lagar mat.

Du behöver:

  • gurka 1 kg.
  • vinbär (röda) 150-180 gr.
  • basilika (blad) 3 st.
  • svartpeppar 3 ärtor.
  • dill (paraply) 1 gren.
  • pepparrot 1/3 ark.
  • vinbär (blad) 2 st.
  • körsbär (blad) 1 st.
  • vatten 1 liter.
  • socker 2 msk.l.
  • vitlök 2-3 klyftor.
  • salt 2 msk.l.
  • Hur man lagar mat

    1.Blötlägg rena gurkor i kallt vatten och skär av ändarna.

    2.Lägg pepparrot, körsbär, basilika och vinbärsblad, pepparkorn, sedan vitlök, gurka på botten av rena burkar och bär och dill ovanpå.

    3.För att förbereda saltlaken, tillsätt socker och salt i vattnet och låt det koka upp, fyll sedan burkarna och täck med lock.

    4.Sterilisera arbetsstyckena i 5-10 minuter i en kastrull med kokande vatten och rulla ihop locken.

    Vänd och efter att de svalnat tar du bort gurkorna för förvaring.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna