HomeUncategorizedHur man picklar gurkor i finsk stil: denna aptitretare kommer definitivt inte...

Hur man picklar gurkor i finsk stil: denna aptitretare kommer definitivt inte att hålla länge

Bland andra vinterpreparat är beredningen av gurkor mest utbredd.De är salta, inlagda, rullade ihop individuellt och med andra grönsaker..

Varje hemmafru har ett par favoritrecept.Men det finns definitivt en plats på hyllan för detta recept.

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärde klassens kock och bagare, berättade för oss hur man picklar gurka på finsk stil.

Du behöver:

  • gurka 1,5 kg.
  • vatten 1,5 l.
  • socker 100 gr.
  • salt 60 gr.
  • senapsfrön 1/2 msk.l.
  • lagerblad 2 st.
  • vinäger (9%) 100 ml.
  • Hur man lagar mat

    1.Rena gurkor ska skäras i tjocka medaljonger.

    2.För att förbereda marinaden måste du lägga till kryddorna enligt listan i vattnet, och efter att vattnet kokar, tillsätt vinäger.

    3.Tillsätt sedan hackad gurka i den varma marinaden och låt allt koka upp igen.Gurkor kan ändra färg, men måste behålla en tät struktur.

    4.Arbetsstycket placeras i steriliserade burkar tillsammans med marinaden, burkarna rullas ihop, vänds och täcks, lämnar i denna form tills de är helt kylda.

    När de är klara förvaras arbetsstyckena på en sval plats.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna