HomeUncategorizedHur man lagrar preparat korrekt så att de inte förstörs: tips för...

Hur man lagrar preparat korrekt så att de inte förstörs: tips för unga hemmafruar

Om du föredrar att förvara säsongens frukter och grönsaker i frysen, kom ihåg att det inte rekommenderas att frysa tillbaka produkterna..

I detta avseende råder experten från BelNovosti nätverkspublikation, kocken Yulia Arkhipova, att göra portioner till frysen..

Formar utformade för att frysa is är idealiska för detta.

Du kan placera rostade grönsaker, örter eller till exempel en blandad grönsak i deras celler och sedan ta ut och använda tärningarna vid behov.

När det gäller konserver måste de läggas på en mörk och sval plats där solens strålar inte når.

Dessutom bör de preparat som lämnas på ett sådant ställe inte utsättas för plötsliga temperaturförändringar – annars ökar risken för att inläggningarna spricker och sylten blir sockersöt eller möglig.

När du tagit bort locket från preparatet, förvara burken i kylskåpet och försök att konsumera innehållet inom tre till fyra dagar.

Använd endast en ren sked för att ta bort produkten från burken för att undvika att produkten förstörs i förtid.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna