HomeUncategorizedHur man lagar perfekt vitt och fast ris: en hemlig tillsats -...

Hur man lagar perfekt vitt och fast ris: en hemlig tillsats – en tesked räcker

Ris anses vara perfekt kokt om det är snövitt, tätt och smuligt..

Många gourmeter klagar över att de inte alltid kan tillaga just sådan gröt..

Ibland blir rätten för klibbig och överkokt.Dessutom får spannmålen kanske inte den vackraste färgen som ett resultat av matlagning.

Hur undviker man sådana kulinariska misslyckanden? Hur säkerställer man att risgrynsgröt alltid blir perfekt?

Du måste använda en hemlig tillsats, som beskrevs av Yulia Arkhipova, en expert på det kulinariska området för onlinepublikationen Belnovosti, en kock och fjärde klassens bagare.

Vad ska man lägga till när man kokar ris för att göra rätten vit och smulig

En produkt som äppelcidervinäger kommer att hjälpa kocken.

En tesked av denna vätska bör läggas till vattnet där du planerar att koka riset.

Tack vare ovanstående komponent kommer spannmålen att bli snövit och tät.

Riskornen kommer definitivt inte att fästa vid varandra.Gröten kommer att komma ut smulig.

Dessutom kan kokt ris säkert användas som ingrediens för sallad.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna