HomeUncategorizedHur man lagar mjuk kebab: kockarna har avslöjat sina hemligheter

Hur man lagar mjuk kebab: kockarna har avslöjat sina hemligheter

Den viktigaste uppgiften för alla kockar är att se till att köttet blir mjukt när du lagar grillen..

En hård maträtt kommer att förstöra hela semesterupplevelsen..

Därför råder vår tidnings expert på matlagningsfrågor, kocken Yulia Arkhipova, att uppmärksamma proffsens viktigaste hemligheter.

Vad är de?

Sojasås

Trots att vi började använda det relativt nyligen, har det varit känt i världens kulinariska praxis under lång tid.Vissa tror att soja kan göra även det billigaste köttet otroligt mjukt.

Kefir

Detta trick har varit känt för många i årtionden, men unga hemmafruar glömmer det.Kefirmarinad låter dig göra allt kött mjukare och godare.

Senap med honung

Kombinationen av dessa två komponenter gör att du kan förbereda kebab av helt enkelt otrolig kvalitet.Köttet blir aromatiskt, mört, saftigt och rosigt.

Denna marinad kan lätt kallas en av de bästa.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna