HomeUncategorizedHur man lagar lata dumplings: ett enkelt recept på din favoriträtt

Hur man lagar lata dumplings: ett enkelt recept på din favoriträtt

Hemlagade dumplings skiljer sig kvalitativt från halvfabrikat som säljs i butiken.Även om det är lata dumplings så smakar de fortfarande bättre..

’Lata’ recept hjälper till när det inte finns tid att förbereda dina favoriträtter, genom att följa hela den tekniska processen..

Vår tidningsexpert Yulia Arkhipova, en fjärde klassens kock och bagare, berättade för oss hur vi förbereder våra favoritdumplings.

Du behöver:

  • keso – 350 gr.
  • mjöl – 100 gr.
  • ägg – 2 st.
  • socker – 1 msk.l.
  • smör – 40 gr.
  • gräddfil – 100 gr.
  • salt efter smak.
  • Hur man lagar mat

    1.Keso måste malas genom en sikt, och den resulterande massan måste blandas med salt, socker, tillsätt äggulor och rör om tills en homogen massa erhålls.

    2.Sikta mjölet, knåda degen, dela i lika delar, rulla var och en till ’korvar’ 2,5 cm tjocka.

    3.Skär dem i bitar på ca 1,5 cm, låt vattnet koka upp, tillsätt salt eller socker efter smak och lägg dumplings, några bitar åt gången, i pannan.De kommer att vara klara när de kommer upp till ytan.

    Servera med smör eller gräddfil.smaklig måltid!

    Tidigare har vi berättat vilka misstag som oftast görs när man steker potatis.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna