Köket i Marocko kan vara exotiskt, men det betyder inte att rätterna är svåra att tillaga..
Till exempel kan köttbullar enligt recept från marockanska kockar tillagas av vilken hemmafru som helst i hela det postsovjetiska utrymmet..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärde klassens kock och bagare, berättade för oss hur man lagar krispiga marockanska köttbullar.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Potatisen måste skalas och kokas tills den är mjuk, sedan riven och blandad med köttfärs.
2.Skala och finhacka löken, tillsätt den i köttfärsen.
3.Hacka det gröna och lägg till beredningen tillsammans med det uppvispade ägget.
4.Forma köttfärsen till bollar, platta till den lite för enkelhetens skull, panera i mjöl och du är redo att laga mat.
5.Hetta upp vegetabilisk olja i en stekpanna och stek köttbullarna på båda sidor tills de är gyllenbruna.smaklig måltid!
Tidigare berättade vi för dig vilka ’hemliga’ ingredienser du ska lägga till hackade kotletter.