Vissa människor ser inte särskilt positivt på dumplings, eftersom de anser att de är smaklös mat för ungkarlar och studenter..
Men sådana slutsatser är förhastade..
Om du kokar halvfabrikatet på rätt sätt kommer till och med köpta dumplings att bli aromatiska, möra och välsmakande, säger vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova.
Vilka subtiliteter av matlagning dumplings bör beaktas
Istället för vatten
Traditionellt är vi vana vid att koka både hemgjorda och köpta dumplings i vatten.Det tillför inte mycket smak eller arom.Därför bör du använda buljong istället för vatten.
Det är bäst att välja grönsak eller kyckling.Om du har köttbuljong, se till att den inte är för fet.
Kryddor
Det är absolut nödvändigt att tillsätta svartpepparkorn till buljongen.Några stycken räcker.Du kan också lägga till lagerblad för smak.
Ett utmärkt val skulle vara stjälkarna av dill, persilja och koriander.Vi brukar inte använda dem, men de ger en fantastisk smak när du lagar dumplings.
Du kan också lägga till några stjälkselleri.