Trots det faktum att vi har varit bekanta med denna sallad sedan tidig barndom, kan inte varje hemmafru förbereda den på rätt nivå..
Därför är det alltid värt att komma ihåg huvudhemligheterna för en populär maträtt..
Vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova, talade om knepen som hjälper till att göra Olivier perfekt.
Vad är de?
Snåla inte med att köpa korv
Det är värt att förstå att denna ingrediens med rätta kan kallas den viktigaste: billig korv av låg kvalitet kommer att förstöra salladen, och en anständig halvfabrikat kommer att ta maträtten till en ny nivå.
Var försiktig med potatis
Av någon anledning introducerar många människor en stor mängd potatis, vilket gör att vi istället för en sallad får en fullvärdig huvudrätt.Kom ihåg att ett överskott av Olivier-potatis inte kommer att vara fördelaktigt.
Mer ägg
För att vara exakt så pratar vi egentligen inte om ägg, utan bara om protein.I det här fallet kommer salladen att visa sig vara extremt luftig och välsmakande.