HomeUncategorizedHur man lagar de ömmaste trollkarlarna: från zucchini med malet kyckling

Hur man lagar de ömmaste trollkarlarna: från zucchini med malet kyckling

Trollkarlar är traditionellt beredda av potatis med malet fläsk, nötkött eller blandat..

På sommaren kan du förbereda en lättare version av trollkarlar – från zucchini och med malet fågel..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man gör zucchini-trollkarlar.

Du behöver:

  • zucchini 4 st.
  • kycklingbröst 2 st.
  • lök 1 st.
  • ägg 1 st.
  • mjöl (stärkelse) 3-4 msk.l.
  • salt, peppar efter smak.
  • vegetabilisk olja.
  • Hur man lagar mat

    1.Passera kycklingfilén genom en köttkvarn, skala, hacka och fräs löken och lägg sedan i köttfärsen.Salta och peppra efter smak.

    2.Riv zucchinin, häll av överflödig juice om det behövs, tillsätt ägg, salt och peppar, mjöl (eller stärkelse).

    3.Värm vegetabilisk olja i en stekpanna och börja steka trollkarlarna som du skulle göra de vanligaste på potatis.

    Servera med gräddfil, god aptit!

    Tidigare har vi berättat vad restauranger lägger till när de steker fisk.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna