HomeUncategorizedHur man lagar de mest möra äggröran: du behöver 1 sked av...

Hur man lagar de mest möra äggröran: du behöver 1 sked av denna tillsats – det är väldigt enkelt

Det ideala äggröran är ett vars vita är snövit, helt frusen och samtidigt mör, och vars äggula är ljus och bredbar..

Tyvärr får rätten inte alltid en sådan konsistens och ett så aptitretande utseende..

Så proteinet kan visa sig vara rinnande eller omvänt för tätt eller till och med bränt.

Gulan förlorar ofta sin flytbarhet och blir för hård.

Och denna del av ägget kan förlora sin ljusstyrka och bli täckt med en vit film.Detta händer ofta när äggröra kokas länge under lock.

Lyckligtvis är alla problem lätt att förebygga.För att göra detta måste rätten förberedas inte bara i olja, utan också i. vanligt vatten.

Yulia Arkhipova, expert på det kulinariska området för onlinepublikationen Belnovosti, en kock och bagare i den fjärde kategorin, talade om detta tillvägagångssätt för att skapa en traditionell frukost.

Hur man tillsätter vatten på rätt sätt när man lagar äggröra

Häll lite vegetabilisk olja i stekpannan och ställ rätterna på brännaren som är påslagen.

När pannan är tillräckligt varm knäcker du det nödvändiga antalet ägg i pannan, var noga med att inte placera dem för nära varandra.

Så fort proteinet börjar stelna, häll en matsked vatten i stekpannan.

Som ett resultat kommer rätten att börja ångas snarare än stekas.

Stekpannan kan täckas med lock, men i max 1-1,5 minuter, så att gulan inte blir vit.

Rätten är klar så fort proteinet är helt ’satt’.Tack vare vatten kommer äggröran att bli perfekta: snövita och otroligt möra vita, ljusa och spridande äggulor.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna