HomeUncategorizedHur man lagar bovete med säsongens grönsaker: ett enkelt recept på en...

Hur man lagar bovete med säsongens grönsaker: ett enkelt recept på en hälsosam maträtt

Det finns ett stort antal alternativ för att servera bovete, som påverkar uppfattningen av själva produkten..

Tack vare detta avslöjas spannmålen från olika sidor, överraskande med sin smak..

Att till exempel servera bovete med säsongens grönsaker skulle vara ett utmärkt alternativ, säger vår tidnings kulinariska expert, kock Yulia Arkhipova.

Hur lagar man spannmål med grönsaker?

Lista över nödvändiga ingredienser

– ett glas bovete och dubbelt så mycket vatten för matlagning;
– en bit vardera av lök, morot, tomat, betor och paprika.
– två matskedar olja för stekning;
– en massa grönska;
– salt med kryddor.

Matlagningsprocess

Du måste omedelbart skicka bovetet för att laga mat, efter att ha sorterat ut det och sköljt det noggrant.Sedan lägger vi produkten i pannan, häller i vatten, tillsätter salt och tar tills den är helt kokt.

Hacka under tiden löken, paprikan och tomaten.Mal rödbetor och morötter på ett rivjärn.Häll olja i stekpannan.Stek först löken, tillsätt morötterna efter ett par minuter, sedan paprikan.

Vi skickar rödbetor och tomater, blanda, tillsätt salt, tillsätt kryddor och vänta cirka fem minuter.Vi skickar det färdiga bovetet och blandar igen.

Tillsätt hackade gröna och servera.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna