HomeUncategorizedHur man lagar billig pollock så att det blir godare än dyr...

Hur man lagar billig pollock så att det blir godare än dyr fisk: ingen kommer ens att gissa

För att laga mat hemma som är lika bra som de som serveras på en restaurang behöver du inte nödvändigtvis använda dyra ingredienser..

Expert från BelNovosti-nätverkets publikation, kocken Yulia Arkhipova, delade ett recept för att tillaga billig pollock – enligt henne, om du använder lökmarinad i köket kommer middagen att visa sig vara riktigt lyxig..

Mer till saken: skär fisken i ca 1,5-2 cm tjocka portioner.

Efter detta kan du börja förbereda den mycket hemliga komponenten i receptet – lökmarinaden, som också fungerar som en smet.

För att göra detta, hacka 1 medelstor lök i en mixer (du kan använda ett rivjärn).

Lägg nu till 1 ägg, 2,5 matskedar majonnäs, 2 matskedar mjöl.

Salta och peppra efter smak.Du får använda dina favoritkryddor.

Marinera fisken genom att doppa den i den förberedda marinaden i 20-25 minuter.Stek sedan varje bit i vegetabilisk olja på båda sidor tills de är gyllenbruna.

Fisken blir smakrik, saftig, mör och bokstavligen smälter i munnen.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna