HomeUncategorizedHur man lagar auberginer på grekiska: en utsökt aptitretare och bordsdekoration

Hur man lagar auberginer på grekiska: en utsökt aptitretare och bordsdekoration

En annan spektakulär rätt kan tillagas av aubergine.Tack vare uppsättningen ingredienser ser det inte bara aptitligt ut, utan också imponerande..

Och keso och ost används som fyllning..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar mat.

Du behöver:

  • aubergine – 3 st.
  • keso – 200 gr.
  • ost – 200 gr.
  • ägg – 1 st.
  • Grekisk yoghurt – 1 msk.l.
  • vitlök – 2 kryddnejlika.
  • salt – 1 tsk.l.
  • aromatiska örter och färska örter efter smak.
  • Hur man lagar mat

    1.Rena auberginer skärs i halvor, kokas i 10 minuter i saltat vatten och får svalna.

    2.För att förbereda fyllningen, mosa kesoen med en gaffel och blanda med riven ost och ägg.

    3.Vitlök passerade genom en press, hackade örter och örter, och salt tillsätts till den färdiga blandningen.

    4.Därefter blandas ingredienserna och den färdiga fyllningen toppas med yoghurt.

    5.Du måste försiktigt ta bort fruktköttet från auberginema utan att skada huden, skära dem i kuber, blanda med fyllningen och sätta tillbaka dem.

    Strö över allt på toppen med riven ost och grädda i 20 minuter i en ugn förvärmd till 180 grader.smaklig måltid!

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna