En annan spektakulär rätt kan tillagas av aubergine.Tack vare uppsättningen ingredienser ser det inte bara aptitligt ut, utan också imponerande..
Och keso och ost används som fyllning..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar mat.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Rena auberginer skärs i halvor, kokas i 10 minuter i saltat vatten och får svalna.
2.För att förbereda fyllningen, mosa kesoen med en gaffel och blanda med riven ost och ägg.
3.Vitlök passerade genom en press, hackade örter och örter, och salt tillsätts till den färdiga blandningen.
4.Därefter blandas ingredienserna och den färdiga fyllningen toppas med yoghurt.
5.Du måste försiktigt ta bort fruktköttet från auberginema utan att skada huden, skära dem i kuber, blanda med fyllningen och sätta tillbaka dem.
Strö över allt på toppen med riven ost och grädda i 20 minuter i en ugn förvärmd till 180 grader.smaklig måltid!