HomeUncategorizedHur man lagar auberginer läckert: de viktigaste knepen har avslöjats

Hur man lagar auberginer läckert: de viktigaste knepen har avslöjats

Auberginer kan lätt betraktas som en av de godaste matarna, så de kommer aldrig att förlora sin popularitet och relevans..

Men inte varje hemmafru kan presentera en rätt av anständig kvalitet..

Därför råder vår tidnings kulinariska expert, kock Yulia Arkhipova, dig att lyssna på de viktigaste knepen.

Vad är de?

Panering av hög kvalitet

Det huvudsakliga ’klagomålet’ om auberginer är att de absorberar olja för aktivt.Som ett resultat, istället för hälsosam och lätt mat, får vi fet och tung mat.

För att hantera problemet behöver du bara använda högkvalitativ panering.

För att göra detta rekommenderas det att blanda potatisstärkelse med vanligt mjöl i lika stora mängder.

Det är värt att använda panering i tillräcklig mängd.

Undvik att fritera

Denna tillagningsmetod är lämplig för många livsmedel, men aubergine är ett undantag.På grund av fritering blir grönsaker mjuka och smaklösa.

Grill

Men den här metoden att laga auberginer är idealisk: de blir läckra och av hög kvalitet.Grillning hjälper också till att bevara grönsakens konsistens.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna