HomeUncategorizedHur man lagar aubergine på koreanska: ett mellanmål för varje dag

Hur man lagar aubergine på koreanska: ett mellanmål för varje dag

Ett annat recept för den kulinariska samlingen, vars huvudingrediens är aubergine..

Du kan förbereda denna aptitretare till lunch eller middag, eller så kan du förbereda den för vintern.Vi kommer att prata om aubergine på koreanska..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man förbereder en aubergine förrätt.

Du behöver:

  • aubergine 500 gr.
  • lök 1 st.
  • paprika 1 st.
  • vitlök 2 klyftor.
  • persilja 1 knippe.
  • vinäger (9%) 1 msk.l.
  • sojasås 1 msk.l.
  • socker ½ msk.l.
  • vegetabilisk olja 50 ml.
  • salt, svart och röd peppar, koriander efter smak.
  • Hur man lagar mat

    1.Ta bort topparna och stjälkarna på auberginerna och koka i kokande vatten i 10 minuter, skär dem sedan som du vill och lägg dem i en djup skål, blanda med socker, salt och kryddor.

    2.Tillsätt vinäger och rör om.Vi skär hälften av löken i halva ringar och paprikan i remsor och skickar den till aubergine.

    3.Tillsätt hackad vitlök, persilja och sojasås.

    4.Stek den återstående löken och röd paprika i vegetabilisk olja, lägg till aubergine och blanda.

    Lägg allt i en burk och låt stå i kylen i 24 timmar.smaklig måltid!

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna