HomeUncategorizedHur man lagar äggröra i lantlig stil: hur är det bättre än...

Hur man lagar äggröra i lantlig stil: hur är det bättre än enkla äggröra

Vill du förbereda en läcker och mättande frukost som ger dig en energikick fram till mitt på dagen?.

Se till att vara uppmärksam på receptet för en maträtt som heter ’Äggröra i lantlig stil.’.

Rätten har två fördelar jämfört med enkla äggröra.

För det första är en ’lantlig’ frukost mer utsökt.

För det andra är sådana äggröra mer näringsrika.

Och allt tack vare närvaron av ytterligare ingredienser – potatis och lök.

Receptet på en utsökt frukost delades av Yulia Arkhipova, en expert på nätverkspublikationen Belnovosti inom matlagningsområdet, en kock och en bagare i fjärde klass.

Hur man lagar äggröra i lantlig stil

Ta en potatis, skär den i små tärningar eller skivor och lägg den i en uppvärmd stekpanna med vegetabilisk olja hälld i.

Så snart en gyllene skorpa visas på ytan av grönsaksbitarna, lägg till den hackade löken i pannan.

När grönsaksblandningen är klar, överför den till en tallrik.

Medan potatis- och lökblandningen svalnar, vispa fyra ägg.

Salta och peppra den beredda äggblandningen och tillsätt den tidigare stekta grönsaksblandningen till den.

Häll den resulterande blandningen i en stekpanna och stek tills äggen är klara.

Resultatet är en otroligt aptitretande och mättande rätt.

Förresten kan du lägga till ytterligare en ingrediens till äggröra i lantlig stil – stekt svamp.Det kommer att bli ännu godare.

Tidigare fick gourmeter höra hur man gör en enkel men läcker paj med salladslök och ost.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna