Sommarboende och trädgårdsmästare kommer fortfarande att steka den första zucchinin, och när de är mätta kommer de att börja förbereda förråd för vintern..
I det här fallet kommer ett intressant recept på inlagd zucchini med vinbärsblad att vara praktiskt..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man lagar mat.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Skär zucchinin i ringar och lägg i en burk (1 liter), sedan vinbär och körsbärsblad.
2.Tillsätt svart och kryddpeppar och kryddnejlika.Hacka dill och vitlök och lägg även i en burk.
3.Ladda zucchinin och häll kokande vatten över den, täck sedan med ett lock.
4.Förbered marinaden: tillsätt salt och socker i 1 liter kokande vatten och låt koka upp.
5.Häll av vattnet från burken och fyll zucchinin med marinad, tillsätt sedan 1 tsk.l.ättiksyra.
Vi stänger burkarna med lock, vänder på dem, låter dem stå i rumstemperatur tills de svalnar och förvara dem på en mörk och sval plats.
Tidigare har vi berättat vilka svampar som inte bör användas för att göra soppa.