HomeUncategorizedHur man läcker pickla zucchini: ett recept med vinbärsblad

Hur man läcker pickla zucchini: ett recept med vinbärsblad

Sommarboende och trädgårdsmästare kommer fortfarande att steka den första zucchinin, och när de är mätta kommer de att börja förbereda förråd för vintern..

I det här fallet kommer ett intressant recept på inlagd zucchini med vinbärsblad att vara praktiskt..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man lagar mat.

Du behöver:

  • zucchini – 1-2 st.
  • svartpepparkorn – 5 st.
  • kryddpeppar – 5 st.
  • kryddnejlika – 3 st.
  • dill – 1 gäng.
  • vitlök – 2 kryddnejlika.
  • vinbärsblad – 2 st.
  • körsbärsblad – 2 st.
  • ättiksyra (70%) – 1 tsk.l.
  • salt – 1 msk.l.
  • socker – 2 msk.l.
  • vatten – 1 l.
  • Hur man lagar mat

    1.Skär zucchinin i ringar och lägg i en burk (1 liter), sedan vinbär och körsbärsblad.

    2.Tillsätt svart och kryddpeppar och kryddnejlika.Hacka dill och vitlök och lägg även i en burk.

    3.Ladda zucchinin och häll kokande vatten över den, täck sedan med ett lock.

    4.Förbered marinaden: tillsätt salt och socker i 1 liter kokande vatten och låt koka upp.

    5.Häll av vattnet från burken och fyll zucchinin med marinad, tillsätt sedan 1 tsk.l.ättiksyra.

    Vi stänger burkarna med lock, vänder på dem, låter dem stå i rumstemperatur tills de svalnar och förvara dem på en mörk och sval plats.

    Tidigare har vi berättat vilka svampar som inte bör användas för att göra soppa.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna