Vanligtvis tar det 1,5-2 timmar att laga pajer..
Men det finns också ’snabb’ versioner av denna maträtt..
Det visar sig att en gourmet mycket väl kan hinna göra sina egna pajer till frukost.
Att skapa testet tar bara några minuter.Att steka rätten tar lika lång tid.
Receptet på snabba pajer delades av Yulia Arkhipova, expert på nätverkspublikationen Belnovosti inom matlagningsområdet, kock och bagare i fjärde klass.
Recept på snabba pajer med cervelat
Häll 300 milliliter kefir i en skål.Fermenterad mjölkdryck bör inte vara kall.
Tillsätt ett rått ägg och lite strösocker (1 tsk.l.).Blanda innehållet i behållaren.
Häll 200 gram siktat mjöl i den resulterande ägg-kefirblandningen.Blanda ingredienserna igen.
Slutresultatet blir en ganska tjock deg.Du måste lägga till en halv tesked läsk till det – för prakten av framtida pajer.
I den förberedda basen måste du lägga till 200 gram tärnad cervelat och lite hackad dill.
Degen kommer ut, från vilken du får läckra pajer.Stek dem i en stekpanna som om du skulle laga pannkakor: 90-120 sekunder på varje sida.Se till att använda ett lock.
Slutresultatet blir otroligt fluffiga, möra och läckra pajer.
Tidigare fick gourmeter veta hur man lagar en saftig och smakrik potatispaj.