HomeUncategorizedHur man gör snabba pajer med cervelat: de blir möra och fluffiga...

Hur man gör snabba pajer med cervelat: de blir möra och fluffiga – du behöver inte stå länge vid spisen

Vanligtvis tar det 1,5-2 timmar att laga pajer..

Men det finns också ’snabb’ versioner av denna maträtt..

Det visar sig att en gourmet mycket väl kan hinna göra sina egna pajer till frukost.

Att skapa testet tar bara några minuter.Att steka rätten tar lika lång tid.

Receptet på snabba pajer delades av Yulia Arkhipova, expert på nätverkspublikationen Belnovosti inom matlagningsområdet, kock och bagare i fjärde klass.

Recept på snabba pajer med cervelat

Häll 300 milliliter kefir i en skål.Fermenterad mjölkdryck bör inte vara kall.

Tillsätt ett rått ägg och lite strösocker (1 tsk.l.).Blanda innehållet i behållaren.

Häll 200 gram siktat mjöl i den resulterande ägg-kefirblandningen.Blanda ingredienserna igen.

Slutresultatet blir en ganska tjock deg.Du måste lägga till en halv tesked läsk till det – för prakten av framtida pajer.

I den förberedda basen måste du lägga till 200 gram tärnad cervelat och lite hackad dill.

Degen kommer ut, från vilken du får läckra pajer.Stek dem i en stekpanna som om du skulle laga pannkakor: 90-120 sekunder på varje sida.Se till att använda ett lock.

Slutresultatet blir otroligt fluffiga, möra och läckra pajer.

Tidigare fick gourmeter veta hur man lagar en saftig och smakrik potatispaj.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna