HomeUncategorizedHur man gör shish kebab mjukare: kockarna delade med sig av sina...

Hur man gör shish kebab mjukare: kockarna delade med sig av sina hemligheter

Även om kebaben ser så aptitlig ut som möjligt, om den inte är mjuk, kommer ingen att kunna njuta av rätten..

Därför är det värt att ta reda på vilka hemligheter som tillåter kött att smälta i munnen..

Kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings expert på matlagningsområdet, berättade om de knep som erfarna kockar använder.

Vilka hemligheter bör hemmafruar ta del av?

Använd kiwi

Denna frukt är idealisk för att göra även billigt segt kött mjukt, välsmakande och saftigt.En annan fördel med att använda kiwi är att det fungerar snabbt.

Denna marinad tar bara 60 minuter att slutföra uppgiften.

Sojasåsens ’magi’

För att uppnå detta mål behöver du bara använda naturlig sojasås, eftersom det är en fermenterad produkt.

Vid användning av sojasås är exponeringstiden två timmar.Men i det här fallet bör du alltid vara försiktig med salt: det är mycket möjligt att det inte kommer att vara nödvändigt att introducera det.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna