HomeUncategorizedHur man gör potatispannkakor godare: kulinariska experter har avslöjat sina hemligheter

Hur man gör potatispannkakor godare: kulinariska experter har avslöjat sina hemligheter

Få människor kommer att vägra en portion läckra gyllenbruna pannkakor: även personer på diet kan inte vägra dem..

Därför skulle den faktiska lösningen vara att studera den populära rättens grundläggande knep..

Kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings expert på matlagningsområdet, bestämde sig för att prata om vad de är.

Vad är de?

Välj ett mindre rivjärn

Vissa river potatis och lök med ett medium rivjärn, men resultatet blir inte lika imponerande.De godaste och vackraste potatispannkakorna blir de som hackats på rivjärnets finaste sida.

Tillsätt lite citron

Oroa dig inte för att detta kommer att ändra smaken på potatispannkakor: knappt någon kommer att gissa om du använder citron om du använder en fjärdedel av en tesked.

Men i det här fallet kommer potatispannkakorna garanterat att bli gyllene.

Sked gräddfil

Bara en sked av denna fermenterade mjölkprodukt kommer att utföra exakt samma funktion som citronsaft: du kommer att förbereda potatispannkakor med den perfekta färgen.

Att använda gräddfil kommer också att lägga till en behaglig antydan till smak.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna