HomeUncategorizedHur man gör pizza från potatis: det visar sig att det är...

Hur man gör pizza från potatis: det visar sig att det är möjligt

Det finns ett stort antal varianter av pizza.Och alla är inte populära..

Så, en av de föga kända varianterna av rätten inkluderar potatispizza..

Och det är värt att betona att gourmeter fortfarande bör uppmärksamma denna maträtt.

Faktum är att potatispizza har en otroligt rik smak och är väldigt mättande.

Ett intressant recept delades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverkets publikation inom matlagningsområdet, en kock och en bagare i fjärde klass.

Hur man gör potatispizza

Ta fem potatisar, skala dem och hacka dem med ett rivjärn.Använd den sida av verktyget som har de stora droppformade hålen.

Salta den resulterande potatismassan och tillsätt två råa ägg till den.

Blanda innehållet i behållaren noggrant.Fördela den resulterande blandningen jämnt över botten av en stekpanna smord med vegetabilisk olja.

Stäng kastrullen med ett lock, ställ den på brännaren, sänk värmen till låg och vänta 10 minuter.

Vänd sedan den resulterande potatisbottnen och täck den med fyllningen.Du kan använda dina favoritingredienser.Vanligtvis pratar vi om ketchup, korv, tomater och riven ost.

Lägg tillbaka locket i pannan och vänta ytterligare en kvart.Hela denna tid ska rätten tillagas på minimal värme.

Resultatet är en ovanlig och mycket aptitretande pizza.En gourmet kommer sannolikt inte att bli besviken på denna maträtt.

Tidigare har experten berättat vad som behöver göras med pärlkorn för att gröten ska bli mycket godare.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna