Visste du att persilja är rik på vitaminer och mineraler? Till exempel innehåller denna gröna 2,5-3 gånger mer C-vitamin än citron..
Expert från BelNovosti-nätverkets publikation, kocken Yulia Arkhipova föreslår att du inte missar denna chans att ’ladda om’ med användbara ämnen och delar ett recept på persiljepannkakor..
För att förbereda dem behöver du följande uppsättning produkter:
Gröna ska tvättas och torkas, varefter de måste finhackas.
När detta steg är klart, bryt äggen i en skål med hackad persilja och tillsätt mjölet, som först måste siktas.
Efter detta måste blandningen blandas noggrant och salt tillsättas (efter smak).Du kan också använda dina favoritkryddor.
Pannkakorna ska bakas i en väl uppvärmd stekpanna med tillsats av vegetabilisk olja.Några minuter på varje sida räcker tills en snygg gyllene skorpa uppstår.
Tidigare berättade vi för dig hur du blötlägger ärter ordentligt.