HomeUncategorizedHur man gör något kött mört med saltlake och stärkelse: du kommer...

Hur man gör något kött mört med saltlake och stärkelse: du kommer att bli förvånad

Frågan om att mjukgöra kött är alltid relevant, eftersom det är omöjligt att äta en hård produkt..

Det finns klassiska metoder för begränsning..

Oftast hör man om användningen av marinader som innehåller sura produkter.Lök har också en liknande effekt, noterar kocken Yulia Arkhipova, expert på matlagningsområdet för vår tidning.

Men vissa metoder kommer att vara mer effektiva och ovanliga.

Hur man mörar vilket kött som helst

Var uppmärksam på stärkelse

Många människor har inte ens hört talas om detta trick, även om stärkelse säkert kan kallas ett beprövat alternativ för denna uppgift.Förresten, tack vare denna hemlighet kommer köttet inte bara att smälta i munnen, utan kommer också att få en gyllene skorpa under stekning.

För att göra detta måste du blanda ett par matskedar majsstärkelse med vatten och lämna köttet i denna blandning i ett par timmar.

Saltvatten

Logiken i denna metod är tydlig: de sura komponenterna kommer att mjuka upp fibrerna i köttet, vilket gör det mört och saftigt.Man tror att vilken saltlösning som helst kan användas.

Men praxis visar att det är bäst att ta vätskan som är kvar efter surkål.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna