HomeUncategorizedHur man gör läckra munkar: ett ägg och ett glas kefir, och...

Hur man gör läckra munkar: ett ägg och ett glas kefir, och de blir mjuka som fjädrar

Du kan enkelt och snabbt glädja din familj med läckra bakverk om du förbereder munkar enligt följande recept..

Receptet är inte bara snabbt och gott, utan också ganska ekonomiskt..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man lagar mat.

Du behöver:

  • kefir 1 glas.
  • ägg 1 st.
  • mjöl 2,5 koppar.
  • smör 50 gr.
  • socker 3 msk.l.
  • salt 1/4 tsk.l.
  • läsk 1 tsk.l.
  • vegetabilisk olja 1 kopp.
  • Hur man lagar mat

    1.Häll kefiren i en skål och tillsätt salt, socker och läsk enligt listan.

    2.Sedan måste du smälta smöret på ett bekvämt sätt och hälla det i en skål med kefir och även lägga till ett ägg.

    3.Sikta sedan mjölet i små portioner medan du knådar degen.Den färdiga degen ska inte fastna på dina händer, varefter vi låter den stå i 10 minuter.

    4.Kavla sedan ut degen, forma degen och stek i en stekpanna i en stor mängd olja i tre minuter på varje sida tills den är gyllenbrun.

    När du är klar, lägg på en servett och strö över strösocker.smaklig måltid!

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna