HomeUncategorizedHur man gör läckra kotletter av ris och potatis: ett budgetrecept

Hur man gör läckra kotletter av ris och potatis: ett budgetrecept

Koteletter har länge framställts inte bara av fläsk, nötkött, kyckling, fisk eller andra animaliska produkter..

Många hemmafruar har lärt sig att använda grönsaker, spannmål och baljväxter..

Vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova, anser att detta är ett bra sätt att diversifiera din kost.

Hur man lagar kotletter av ris och potatis

Ingredienser

– hundra gram ris;
– fem bitar potatis;
– hundra gram av alla nötter;
– lök;
– två vitlöksklyftor;
– två kycklingägg;
– panering;
– salt och peppar;
– vegetabilisk olja.

Matlagningsmetod

Potatis kan bakas eller kokas i skalet och sedan skalas och mosas med en mos eller gaffel.Ris måste också vara färdigkokt.

Alla nötter duger: mal dem i en mixer eller mortel.

Hacka vitlöken med en kniv.Efteråt kombinerar vi dessa komponenter och passerar dem tillsammans i en köttkvarn.

Tillsätt salt, kryddor och forma kotletter.Vi panerar var och en av dem och lägger dem i en stekpanna.

Stek kotletterna tills färgen ändras.

Tidigare har vi pratat om vad du kan lägga till ditt kvällste för en god natts sömn.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna