HomeUncategorizedHur man gör fruktsallad med apelsiner och melon: alla fördelar

Hur man gör fruktsallad med apelsiner och melon: alla fördelar

Fruktsallader är en unik möjlighet att konsumera en enorm mängd vitaminer samtidigt.

Rätten har också fördelen att den hjälper oss att avstå från sötsaker.

Om du vill laga en spektakulär och hälsosam maträtt delar vår tidnings expertkock och matlagningsexpert Julia Arkhipova med sig av ett bra recept.

Hur kan du glädja dina nära och kära med en utmärkt fruktsallad?

Ingredienslista

– Cirka 400 gram apelsiner;
– ett par päron;
– 2 persikor;
– ett halvt kilo melon;
– 3 kiwi;
– 2 skedar lönnsirap (eller flytande honung);
– En kopp naturlig yoghurt.

Förberedelseprocess

Kom ihåg att den slutliga kvaliteten på salladen beror direkt på de produkter du använder.Ju sötare och saftigare frukten är, desto bättre för salladen.

Befria melonen från skalet och skiva den.Skär persikorna i skivor.Ta bort skalet och kärnorna från päronen och tärna dem.

Gör samma sak med kiwin.

Apelsinerna ska inte bara skalas, utan också tas bort och skivas.Lägg ingredienserna i en skål, tillsätt lönnsirap och yoghurt.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna