HomeUncategorizedHur man gör en uppfriskande kall soppa: inte okroshka eller kholodnik

Hur man gör en uppfriskande kall soppa: inte okroshka eller kholodnik

På sommaren kan rätt nummer ett kallas kholodnik eller okroshka.Det är svårt att säga vilken som är godare..

Men detta är inte den enda uppfriskande rätten en varm sommareftermiddag.Vi erbjuder ett alternativt alternativ..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man förbereder en kall och hälsosam soppa av gurka och avokado.

Du behöver:

  • gurka (färska) – 3 st.
  • avokado – 4 st.
  • citron – 1 st.
  • olivolja – 3 msk.l.
  • vinäger (vit) – 1 msk.l.
  • vatten.
  • kryddor efter smak.
  • Hur man lagar mat

    1.Vi tvättar och skalar avokadon och tar bort gropar och skär av skalet från gurkorna.

    2.Skär sedan allt i stora bitar eller lägg det genast i en mixer.

    3.Tillsätt salt och kryddor efter smak, olivolja, citronsaft efter smak, vinäger till den färdiga blandningen och blanda.

    4.Späd den färdiga tjocka purén med kylt kokt vatten till önskad konsistens, kyl vid behov och servera.

    Tidigare berättade vi för dig hur du förbereder smeten korrekt.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna