I värmen är det vanligt att spara sig med fruktdrycker, kvass eller lemonad.Alla dessa drycker kan tillagas i ditt hemkök..
Här är ett recept som hjälper dig när du vill ha något nytt..
Vår tidningsexpert Yulia Arkhipova, en fjärde klassens kock och bagare, berättade för oss hur man gör en äpple-ingefärscocktail.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Ingredienserna ska tvättas och torkas med hushållspapper.
2.Skär äpplena i fjärdedelar, ta bort kärnhuset, lägg i en kastrull och fyll på med 2 liter vatten.
3.Tvätta citronen, riv skalet, skala ingefäran och skär i 2-3 mm tjocka skivor.
4.När vattnet med äpplen kokar, tillsätt rivet skal och hackad ingefära till det och sjud sedan allt på låg värme i 10 minuter.
5.Pressa saften från citronen.Vi silar den färdiga buljongen, du kan till och med pressa äpplena eller gnugga dem genom en metallsikt, och när buljongen har svalnat, häll citronsaft i den.
Tillsätt honung efter smak, kyl och servera.
Tidigare berättade vi vad polacker brukar äta till frukost.