HomeUncategorizedHur man gör en riktig kycklingpaj: saftig och krämig

Hur man gör en riktig kycklingpaj: saftig och krämig

Hembakade pajer är svåra att motstå, särskilt på fastande mage och om pajen är fylld med kött..

Här är bara ett sådant recept – en saftig kycklingpaj med en krämig smak..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man lagar mat.

Du behöver:

  • butiksköpt deg.
  • kyckling – 750 gr.
  • ostmassa – 500 gr.
  • paprika – 2 st.
  • färska gröna.
  • ost, salt och kryddor efter smak.
  • mineralvatten – 0,5 l.
  • vegetabilisk olja – 2 msk.l.
  • naturlig yoghurt – 1 msk.l.
  • ägg – 1 st.
  • Hur man lagar mat

    1.Finhacka kycklingfilén, grönsakerna och örterna, riv osten och blanda allt med kvarg.

    2.Blanda mineralvatten med vegetabilisk olja i en separat skål, tillsätt yoghurt och ägg, blanda tills det är slätt.

    3.Smörj den i en ugnsform och lägg ut den i lager: deg, fyllning, sås, deg igen, men så att sista lagret är deglagret som kan penslas med äggula.

    Värm ugnen till 180 grader och grädda pajen tills den är klar.smaklig måltid!

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna