När du förbereder grillen bör du alltid följa de etablerade reglerna, eftersom detta gör att du kan förbereda den perfekta godbiten..
I det här fallet kommer alla strålande recensioner att riktas till dig..
Därför är det värt att uppmärksamma tre enkla knep, säger kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert.
Vad är de?
Marinad
Det finns många alternativ, men det är värt att prova ett enkelt och högkvalitativt.För ett kilo kött är det vanligt att ta 250 ml kefir, salt med kryddor, fyra lökar och ett par vitlöksklyftor.
Marinaden fungerar från 2 till 24 timmar.
Rätt ved
Det bästa alternativet skulle vara ved gjord av fruktträd.Ge företräde åt körsbär, päron och äppelträd.I det här fallet kommer köttet att bli otroligt smakrikt och värdigt.
Tillsätt ister
Denna hemlighet kommer att förvandla kebab till ett riktigt kulinariskt mästerverk.I det ögonblick när du lägger köttet på spetten, lägg till bitar av ister.
Saftighet och smak kommer att säkerställas.