HomeUncategorizedHur man gör en enkel ägg- och vitlökssallad: bra recept

Hur man gör en enkel ägg- och vitlökssallad: bra recept

För att någon sallad ska kallas framgångsrik är det viktigt att uppnå fullständig ’ömsesidig förståelse’ mellan ingredienserna..

Vissa produkter kombineras framgångsrikt, tack vare vilka rätter som förekommer i vår kost oftare..

Därför är det värt att försöka förbereda en lätt och tillfredsställande sallad som många kommer att gilla, säger kocken Yulia Arkhipova, expert på matlagningsområdet för vår tidning.

Hur gör man sallad med ägg och vitlök?

Lista över nödvändiga ingredienser

– cirka tre hundra gram av vilken sallad som helst (du kan använda en blandning);
– två hundra gram små tomater;
– cirka 150 gram ostmassa;
– ett par ägg;
– tre matskedar oraffinerad olja (vilken som helst);
– en sked citronsaft;
– två vitlöksklyftor;
– en sked sesamfrön;
– valfritt salt och peppar.

Hur man förbereder denna maträtt

Salladen är förtvättad, torkad och riven för hand.Ingen skär sallad med en kniv.Lägg i en salladsskål.Lägg sedan till halvor av små tomater.

Skär äggen och lägg i salladen.

Blanda oljan med hackad vitlök, citronsaft, salt och peppar, för att uppnå en homogen konsistens.Lägg ut tärningarna av ostmassan.

Häll över dressingen och lägg en sked sesamfrön ovanpå.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna