HomeUncategorizedHur man gör den perfekta buljongen: huvudreglerna har avslöjats

Hur man gör den perfekta buljongen: huvudreglerna har avslöjats

Alla kan inte göra en bra buljong, men förrätterna är grunden i kosten för många..

Det är ingen hemlighet att en välsmakande och aromatisk soppa kommer att vara ett idealiskt alternativ för lunch..

Men det är aldrig för sent att lära sig att laga buljongen du drömmer om, säger vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova.Det räcker att bara lära sig vissa grundläggande regler.

Vad är de?

Köttet ska vara kylt

Det är viktigt att förstå att den mest utsökta och högkvalitativa buljongen tillagas med färsk produkt.I det här fallet kommer dess smak och visuella egenskaper att vara som bäst.

Specialbearbetning

Vissa hemmafruar tvättar fortfarande inte kött och fågel före tillagning, vilket är ett allvarligt misstag.Denna viktiga process bör ta minst en kvart.

Om du inte vill göra detta, efter kokning, ta helt enkelt bort vattnet och tillsätt ny vätska.

Ben

Det är också viktigt att komma ihåg att du definitivt inte kan förbereda en rik buljong om du bara tar kött.

Det är därför ben är en av de viktiga komponenterna.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna