Många älskar denna hälsosamma och goda efterrätt eftersom den är ganska enkel och alltid blir utsökt..
Men i de flesta fall är det nödvändigt att använda ägg, som kan stelna den färdiga produkten..
Som det visade sig är det fullt möjligt att klara sig utan denna ingrediens, konstaterar kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert.
Hur gör man cheesecakes utan ägg?
Lista över ingredienser
– ett paket keso;
– en mycket mogen banan;
– två skedar mannagryn;
– en halv liten sked citronsaft;
– en stor sked socker;
– en nypa salt och vanilj om så önskas;
– olja för stekning;
– mjöl för panering.
Matlagningsprocess
Först måste du mala keso och bli av med eventuell vätska.Därefter måste du puréa bananen med en sked eller gaffel.Av denna anledning måste frukten vara mycket mogen.Tillsätt citronsaft i fruktpurén.
Tillsätt banan till keso.
Tillsätt sedan alla resterande ingredienser, blanda och forma cheesecakes.Pudra dem med mjöl.
Då kan du lugnt börja steka.