HomeUncategorizedHur man gör borsjtj oförglömlig: de viktigaste knepen för en läcker soppa...

Hur man gör borsjtj oförglömlig: de viktigaste knepen för en läcker soppa avslöjas

Varje kock har många alternativ för att förbättra kvaliteten på borsjtj, eftersom alla vill presentera ett kulinariskt mästerverk, och inte en medioker soppa..

Därför är det värt att behärska dessa subtiliteter..

Vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova, tror att detta kommer att hjälpa dig att förbereda din riktiga borsjtj.

Vilka subtiliteter bör inte glömmas bort?

Ben

Vissa människor gillar att förbereda buljong för borsjtj med ’rent’ kött, men att använda ben kommer att vara ett mycket mer fördelaktigt alternativ.Denna soppa blir rik och aromatisk.

Ingefära

Inte alla vet att läcker borsjtj ska vara lite kryddig: detta gör soppans smak djupare och rikare.

Det är bäst att använda mald ingefära och röd paprika.

Tomater

Vissa väljer tomatpuré, men färska tomater är ett bättre alternativ.De måste skalas och läggas till stekningen.

Borscht kommer att bli mycket godare.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna