Det är inte svårt att förbereda en spektakulär drink från bönor av högsta kvalitet eller baserad på elitkaffemärken..
Men att servera anständigt, billigt kaffe är en svår uppgift..
Men även i en sådan situation kan du servera en drink av utmärkt kvalitet, säger vår tidnings kulinariska expert, kock Yulia Arkhipova.
Vilka hemligheter hjälper till med detta?
Förbud mot kokande vatten
För varmt vatten berövar nästan helt den färdiga drycken från arom.Om du kokar kaffe i en turk, låt det inte koka upp.
Om du brygger direkt i en kopp, kyl sedan vattnet med fem grader.
Salt
Det är inte alla som vet att en nypa grovt havssalt kommer att förbättra smaken på även det billigaste kaffet.
Rör- eller kokossocker
Vanligt socker kan också användas, men effekten blir mycket lägre.Men alternativ för sockerrör och kokos kommer att vara det perfekta valet.
Peppar
Få människor vet att en nypa mald peppar också gör kaffet mer aromatiskt, smakrikt och fylligt.Du kan också lägga till en liten mängd ingefära.