HomeUncategorizedHur man förseglar tomatjuice för vintern utan sterilisering: ett utmärkt recept

Hur man förseglar tomatjuice för vintern utan sterilisering: ett utmärkt recept

Tomatjuice är mycket hälsosamt, men bara om det inte innehåller salt.Att förbereda det för vintern är inte så svårt som det verkar..

Detta är också ett bra sätt att bearbeta en stor skörd av tomater som håller på att börja förstöras..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man gör tomatjuice utan sterilisering.

Inget kunde vara enklare.

1.Först måste rena tomater passeras genom en köttkvarn eller hackas i en mixer.Det skulle vara en bra idé att skära ut stammen först.

2.Sedan maler vi tomatpurén genom en sil för att få bort frön och skal.Som ett resultat får vi tomatjuice utan föroreningar.

3.Tillsätt sedan kryddor för smak.Utbudet är ganska brett, från vanlig svartpeppar till vitlök, basilikablad och ingefära.

4.Ställ pannan med saften på spisen, låt koka upp och koka i 10 minuter.

5.Häll upp i steriliserade burkar och förslut.När arbetsstyckena har svalnat lägger vi undan dem för förvaring.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna