HomeUncategorizedHur man förbereder smeten korrekt: erfarna kockar delade med sig av sina...

Hur man förbereder smeten korrekt: erfarna kockar delade med sig av sina knep

Smeten används för att tillaga många rätter – fågel, fisk, kött och till och med grönsaker..

Med dess hjälp kan du uppnå mycket intressanta resultat..

Denna maträtt kommer inte att lämna någon oberörd.Men det är värt att lära sig hur man förbereder smeten på rätt sätt, säger kocken Yulia Arkhipova, expert på matlagning och matlagning för vår tidning.

Vilka är de viktigaste finesserna?

Mjöl med stärkelse

Alla vet att smet kan droppa av mat.Därför måste skärbrädan ’pudras’ med en speciell kombination.För att göra detta måste du kombinera potatisstärkelse och mjöl.

Efter detta kan arbetsstycket säkert placeras på brädan.

Soda

Om du vill att smeten ska vara så krispig, smakrik och av hög kvalitet som möjligt, så är det under beredningsprocessen värt att tillsätta lite mineralvatten med gas till degen.

Alkohol

Men den godaste smeten kommer från de kockar som inte är rädda för att jobba med alkohol.Därför kan konjak eller öl läggas till preparatet.

Vissa introducerar också vodka eller vin.

Tidigare har vi pratat om hur man förbereder den mest smakrika svampsoppan.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna